ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
http://syrizacorfu.blogspot.gr

26/9/09

Επίσκεψη υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας στη ΔΕΥΑΚ και το ΙΚΑ

  • Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με τους υποψήφιους βουλευτές Λιάνα Τσιρίδου και Γιώργο Ραιδεστινό επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη τη ΔΕΥΑΚ και το ΙΚΑ.
  • Στη ΔΕΥΑΚ η συζήτηση με τους εργαζόμενους επικεντρώθηκε στα μεγάλα, συσσωρευμένα και χρονίζοντα προβλήματα που τους απασχολούν. Στην καθυστέρηση στη δημοπράτηση των φραγμάτων, στην ηρωική προσπάθεια των εργαζόμενων να κρατήσουν σε λειτουργία το βιολογικό καθαρισμό που πρέπει σύντομα να ανανεώσει το μηχανολογικό του εξοπλισμό, στο τεράστιο πρόβλημα με τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ που χρεώνει τη ΔΕΥΑΚ με τιμολόγια οικιακής χρήσης. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι συμπαραστέκονται στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση της ΔΕΥΑΚ με στόχο την παροχή σε όλους τους Κερκυραίους φθηνού και καλής ποιότητας νερού και υπηρεσιών ύδρευσης-αποχέτευσης.
  • Στο ΙΚΑ της Κέρκυρας, τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την ασφάλιση των εργαζομένων, ανασφάλιστοι εργαζόμενοι με τα stage καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες του οργανισμού. Οι υποδομές των ιατρείων του ΙΚΑ αδυνατούν να καλύψουν τα προβλήματα που θα προκύψουν από το Γενάρη, όταν περισσότεροι από 13000 ασφαλισμένοι του ΤΑΞΥ θα καλύπτονται πλέον από το ΙΚΑ.
Κέρκυρα, 25/09/2009
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: