ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
http://syrizacorfu.blogspot.gr

1/10/09

Θα σταθούμε δίπλα στην ξεχασμένη κοινωνία

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει οδηγήσει την κοινωνία στην κατάρρευση. Η κατάρρευση έρχεται από τις απολύσεις, την ανεργία, από τα χρέη στις τράπεζες, οι οποίες λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Την Κυριακή την περιμένει τη Ν.Δ. μια μεγάλη, συντριπτική ήττα. Μια ήττα που της αξίζει.

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβέρνηση αύριο, χωρίς να έχει πείσει για τις θέσεις του, χωρίς να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Θα είναι μια κυβέρνηση που δεν έχει δεσμευτεί σε τίποτα. Που ζητάει από τους πολίτες λευκή επιταγή. Βλέπουμε ένα κόμμα που βαδίζει για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, να κρύβεται, να μη δεσμεύεται για το τι πρόκειται να κάνει.

Ψηφίστε μας, για την ειλικρίνειά μας να υποσχόμαστε ακόμα χειρότερες μέρες, μας λέει η Ν.Δ..
Ψηφίστε μας, και μετά «βλέποντας και κάνοντας», μας λέει το ΠΑΣΟΚ.

Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, λέμε ότι από τις εκλογές πρέπει να προκύψει και μια ισχυρή αριστερή αντιπολίτευση απέναντι στις δεξιές πολιτικές.
Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητάμε από τους πολίτες ψήφο συνείδησης.
  • Για να είμαστε παρόντες, όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, δίπλα στην ξεχασμένη κοινωνία, δίπλα στους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους νέους.
  • Για να δώσουμε φωνή σε όσους δεν έχουν φωνή, για να δώσουμε δύναμη σε όσους δεν έχουν δύναμη.
Η παρουσία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι εγγύηση ότι και την επομένη των εκλογών θα σταθούμε μπροστά, μέσα στη Βουλή, μέσα στους αγώνες, στηρίζοντας τις κοινωνικές ανάγκες και τους εργαζόμενους, στηρίζοντας την κοινωνία που περνάει δύσκολα. Αυτό κάναμε κι αυτό θα κάνουμε και την επομένη των εκλογών.
Κέρκυρα, 30/09/2009
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: