ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
http://syrizacorfu.blogspot.gr

28/9/09

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ στη Νότια Κέρκυρα. Προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στη Λευκίμμη

Την Κυριακή 27/9, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με τους υποψήφιους βουλευτές Κώστα Παυλίδη, Γιώργο Ραιδεστινό, Λιάνα Τσιρίδου, Σάκη Τσούκα, καθώς και την υπεύθυνη του τομέα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΝ Ειρήνη Κατσινοπούλου, περιόδευσαν στη Νότια Κέρκυρα. Το πρωί το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Άγιο Ματθαίο, ενώ το απόγευμα τους Αργυράδες, με κατάληξη τη Λευκίμμη, όπου πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία.
«…… Ο αγροτικός κόσμος και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, χρειάζονται στήριξη για να μείνουν στον τόπο τους. Χρειάζεται να δημιουργηθούν συνθήκες απασχόλησης. Η ελάττωση του χάσματος κέντρου και περιφέρειας απαιτεί δικαιότερη κατανομή των πόρων και ένα ριζοσπαστικό και εναλλακτικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Η αγροτιά ξέρει καλά πως σε αυτήν την προσπάθεια είχε όλα αυτά τα χρόνια σύμμαχο τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Και επειδή θέλει να τον έχει δίπλα της και τα επόμενα χρόνια, θα τον στηρίξει στις εκλογές ……», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η Ειρήνη Κατσινοπούλου.
Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης ανέπτυξαν οι υποψήφιοι βουλευτές, αναφερόμενοι ιδιαίτερα σε προτάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών σε τοπικό επίπεδο.
Ο Κώστας Παυλίδης στάθηκε στα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών. Ο Γιώργος Ραιδεστινός αναφέρθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα της παιδείας και της υγείας στο νομό μας. Η Λιάνα Τσιρίδου επικέντρωσε την ομιλία της στην κρίση του τουρισμού και στα εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο. Τέλος ο Σάκης Τσούκας ανέπτυξε τις προτάσεις, τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη αναφορά στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης.
Κέρκυρα, 27/9/2009
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

1 σχόλιο:

lanettlapera είπε...

The best tipsters and sites with titanium legs
It's not titanium fitness always easy to titanium nitride create an optimal 2020 ford ecosport titanium Tipster with Titanium Legs. The best tipsters from our community. The best tipsters micro touch hair trimmer from TITADO. titanium mens ring Our